AEV Rear Vision System/Achterruitrij camera

AEV’s Rear Vision systeem maakt gebruik CCD camera voor een uitmuntend beeld: zowel overdag als ‘s nachts. De hoog gemonteerde camerapositie beschermt de camera niet alleen tegen schokken, maar biedt ook een groot gezichtsveld.

AEV Rear Vision Systems zijn beschikbaar voor alle 2007-14 JK Wranglers die zijn uitgerust met de fabriek- navigatiesysteem of de standaard stereo-installatie.

Auto’s met het fabrieks-navigatiesysteem integreren naadloos met het systeem van AEV: de kit komt met een module die men eenmalig in de OBD-II poort steekt: daarvoor hoeft u niet bij een dealer langs.

Auto’s met de fabrieks-autoradio krijgen een automatisch dimmende achteruitkijk spiegel waarin een klein 3.5” TFT LCD schermpje verstopt zit. Dat scherm gaat aan als het voertuig in de achteruit wordt gezet.

Het systeem past goed i.c.m. de AEV reservewieldrager. In de set vind u ook een nieuw derde remlicht. De camera montagebeugel wordt geïnstalleerd achter het reservewiel en is ontworpen om te goed te werken met alle AEV wielen en de meeste fabriek vijfspaaks wielen.