AEV Pro-cal Module

AEV's Procal Module is een krachtpatser! Deze essentiële tool biedt JK eigenaars een eenvoudige, goedkope manier om een ​​veranderingen aan hun auto te maken die niet worden aangeboden door de dealer. Bovenaan de lijst is de mogelijkheid om de snelheidsmeter en de overbrengingsverhouding te corrigeren wanneer grotere banden zijn gemonteerd.

Het beste deel van de Procal is niet alleen het corrigeren van de snelheidsmeter . De Tire Pressure Monitoring System kan nu opnieuw worden gekalibreerd, zodat de werking icm aftermarket banden hersteld wordt. Verder maakt de Procal module het mogelijk om dagrijlichten aan te zetten, "one-touch" richtingaanwijzers te activeren. Ook is mogelijk: een tijdelijk verhoogd stationair toerental voor tijdens gebruik van een lier, duidelijke motorfoutcodes. Er is zelfs een functie voor gemakkelijk uitlijnen.

De Procal module is uitgerust met DIP-schakelaars. Door het lezen van de eenvoudige Quick Reference Guide bij de Procal module, kan een gebruiker gemakkelijk een wijziging maken. Zodra de DIP- schakelaars in de juiste standen staan, prikt u de module in de OBD-II port van het voertuig en is het klusje geklaard.

Let op:
De AEV Procal kan alleen overbrengingsverhoudingen veranden in Wranglers uitgerust met de A580 automaat (2011+ 2.8L , 2012+ 3.6L). De 2.8L CRD diesel Wranglers met handgeschakelde transmissies worden niet ondersteund.

AEV 's Procal module beschikt nu over een geheel nieuwe tussenbak-calibratie functie waarmee klanten een niet-standaard tussenbak kunnen installeren in hun 2012+ JK Wrangler (met A580 automaat).

De volgende tussenbakken worden ondersteund: Atlas (2-speed), Chrysler Command-Trac NV241 (Sport en Sahara uitvoeringen) en Rock-Trac NV241 (Rubicon uitvoering). Deze nieuwe functie is alleen te vinden op de laatste versie van de Procal Module (onderdeelnummer 30406007AG). De ProCal modules van na februari 2018 zijn van de nieuwste versie en bevatten deze functie.