AEV JK DualSport RS Suspension 3.5"/4.5" 2 & 4-Door

AEV's Dualsport Veersystemen nemen de wegligging van uw wagen naar een hoog niveau. Bij AEV gaat het niet alleen over het vergroten van rij-hoogte, articulatie, of flitsend uitziende componenten: dit systeem is ontworpen om prestaties op het off-road vlak aanzienlijk te verhogen, terwijl het comfort tijdens rijden op de weg niet verslechtert.

Om dit te bereiken berust AEV op de expertise van gespecialiseerde fabrikanten van wielophangings-onderdelen. AEV is begonnen met de JK: de wieldraagarmen, spoorstangen en de stuurinrichting. De geometrie van elke component werd geoptimaliseerd. Nadat de geometrie correct was, hebben we onze aandacht gericht op de spiraalveren, waarbij we een beroep deden op de specificaties van Jeep zelf.

Dankzij de vorige optimalisatie van AEV's geometrie is nu zelfs op de weg-comfort stukken beter; geen korte trillingen of schokken. Deze worden nu allemaal opgevangen door de schokdemper van AEV.

Samenvattend; ongeacht welk Dualsport Veersysteem u ook kiest, ongeacht waar u rijdt: u kunt altijd rekenen op uw comfortabel Dualsport-uitgeruste JK. Uitgebalanceerd en klaar om de wereld te verkennen.

Hoeveel hoger de wagen zal staan is afhankelijk van het gewicht van de wagen.