AEV JK Dualsport XT 2,5" Suspension Kit 2 & 4-Door

AEV’s Dualsport 2,5” wielophangingssysteem is de oplossing voor JK Wrangler eigenaars die graag willen genieten van de betere prestaties op terrein die AEV’s grotere 3,5- en 4,5 inch Dualsport systemen bieden, maar een kleinere verhoging de voorkeur geven.

Zoals bij AEV’s 3,5 en 4,5 inch systemen werd er ook bij het lagere 2,5 inch systeem grondig aandacht besteed aan de vormgeving en afstemming van het systeem: in plaats van simpelweg dezelfde technieken te gebruiken als bij de 3,5- en 4,5 inch systemen, is er speciaal een systeem ontworpen dat bij kleinere verhoging dezelfde prestaties levert. Zo beschikt het systeem over triple-rate spiraalveren op alle vier de hoeken en Bilstein schokbrekers die speciaal zijn afgestemd op de veerinrichting. Ook heeft AEV voor een nieuwe, aangepaste Track Arm Tower gekozen om het nemen van bochten en remmen even comfortabel te maken als bij hogere Dualsport systemen.

AEV’s Dualsport 2,5” wielophangingssysteem is geschikt voor 33” en 35” banden en aanpassingen aan het uitlaatsysteem zijn niet nodig. Hoeveel hoger de wagen zal staan is afhankelijk van het gewicht van de wagen.